Over mij

BIOGRAFIE

Passie voor beeldproductie

Van jongs af aan ben ik gefascineerd door en geïnteresseerd in beeldmateriaal.

Na een bijzondere middelbare Agora-onderwijs periode gevolgd te hebben te Roermond, wist ik zeker dat ik me verder wilde toeleggen op video en fotografie. Ik wilde speciale momenten in het leven van mensen vastleggen om deze te vereeuwigen. Dit is uitgegroeid tot een hobby waar ik nu mijn werk van maak.        

Op Agora heb ik de vrijheid gekregen om via een persoonlijke zoektocht te ontdekken wat ik wilde gaan doen in de toekomst. Na deze 4 leerzame jaren heb ik mijn VMBO-diploma behaald en ben ik in 2020 met de opleiding Audio Visueel Specialist op het Vista College in Heerlen begonnen.

Naast school ben ik in mijn vrije tijd actief met het maken van video’s en andere creatieve dingen zoals fotografie. Hierbij gebruik ik de programma’s Premiere Pro, Photoshop etc. Ook heb ik een YouTube en Twitch kanaal waarop ik video’s plaats of livestream.

Naast deze interesses houd ik erg van de natuur en vind ik het heerlijk om af en toe te gaan mountainbiken in de bossen. Hierbij kom ik tot rust en krijg ik ruimte voor nieuwe creatieve ideeën.